SMP BPI

Assalamu'alaikum Warohmatullohi Wabarokatuh,

Bismillahirrohmanirrohim,
Assalamu'alaikum Warohmatullohi Wabarokatuh,

Segala puji hanya kepunyaan Allah SWT, Alhamdulillah berkat rahmat-Nya saat ini kita masih dapat melaksanakan kegiatan dalam rangka beribadah kepada-Nya.

Yayasan Badan Perguruan Indonesia (BPI) yang bergerak dalam bidang penyelenggaraan pendidikan formal, mulai jenjang pendidikan pendidikan pra sekolah, jenjang pendidikan dasar hingga jenjang pendidikan menengah.

Yayasan ini telah berkiprah sejak tanggal 18 Agustus 1948 yang salah satu misinya ialah mendukung program pemerintah untuk mencerdaskan kehidupan bangsa.

AJAT SUDRAJAT, S.Pd

Kepala Sekolah SMP BPI Bandung

SMP 1 BPI BANDUNG

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

SMP 1 BPI BANDUNG

Ruangan

Sisiwa

Guru